EuroTechno...

... se nalazi na padinama Fruške Gore, u Sremskoj Kamenici u ulici Dr Ketrin Makfel 54. Osnovan je 1992. godine. Izrastao je iz "Maketarske radionice", tada vec dvanaestogodišnje zanatske radionice širokog spektra. Zahvaljujući zajedničkom ulaganju sa firmom "Techno" iz Njujorka, uvezena je najsavremenija računarska oprema, CNC mašine, poluautomatske mašine za sitoštampu, mašina za izradu bedževa i još mnogo sitne prateće opreme.

Stevan Kiš - osnivač i vlasnik firme

Želeli smo da svojim starim a i potencijalnim mušterijama obezbedimo maksimalnu udobnost, to jest da mogu sve obaviti na jednom mestu. Tako, ako neko otvori zanatsku radnju ili preduzeće, dođe do nas i mi mu uradimo sve što je potrebno za obavljanje delatnosti. Od projekta do izvođenja enterijera, pečata firme, memoranduma, koverata, nalepnica, knjiga računa, otpremnica, table firme, svetleće i druge reklame, znaka "krajputaša", vizuelnih komunikacija, praktično sve što je potrebno za uspešan vizuelni identitet jedne firme.

Drugi segment rada je korišćenje CNC (Computer Numeric Control) mašina, tj. njihovo korišćenje kod izrade nameštaja. Primenom najsavremenije tehnologije izrađujemo nameštaj vrhunskog kvaliteta. Sarađujemo sa najuspešnijim stolarskim firmama kojima vršimo usluge obrade čela nameštaja kao i drugih elemenata enterijera i eksterijera (vrata, prozori, kapije...)

 

Dobitnici zlatne medalje na sajmu nameštaja "Ambienta" u Novom Sadu i Beogradskom sajmu nameštaja

 
     

Nastupima na Beogradskom sajmu nameštaja i "Ambijenti" u Novom Sadu, godinama osvajamo najviša priznanja. Sa još pet uspešnih proizvodnih stolarskih firmi, 1998. smo osnovali grupaciju MNS. CNC mašine nam omogućuju da u odgovarajućem materijalu izradimo sve što smo prethodno nacrtali na računaru. Radi se gravura, frezovanje,bušenje, isecanje i izrada trodimenzionalnih modela, u skoro svim materijalima, sem u alatnom čeliku i kamenu.

Tehnologija koju primenjujemo, menja se - usavršava veoma brzo. Da bi je pratili, periodično idemo na obuke u SAD, odakle donosimo nove elemente za proširivanje ponude. Tako smo uzeli specijalizovani sekač-štampač, koji osim što seče samolepljivu foliju i štampa na njoj, sa garancijom postojanosti boje, što ga čini izuzetno zanimljivim za nalepnice u boji za spoljnu upotrebu u malim tiražima.

Veliku pomoć pruzamo i onima koji žele novi kuhinjski nameštaj a ne mogu da ga priušte. Izrađujemo vrata za postojeće elemente, po najsavremenijoj tehnologiji, sa nizom raznih "šara". Nova vrata, fiokice, radna ploča, još koji maštoviti detalj i eto potpuno nove kuhinje, za znatno manje novca nego da se kupuje nova. I sve to po principu "SAM SVOJ MAJSTOR" i uz našu malu pomoć.