EuroTechno primenjuje najsavremeniju kompjutersku tehnologiju u procesu finalne obrade u drvnoj industriji: 

...onoga sto predstavljaju istupe sa ponudom za kompletno opremanje velikih i zahtevnih objekata i da sa  uspehom ponude veoma konkurentne uslove na trzistu.

   

Još od samog početka naša firma se bavi izradom čela nameštaja (sa duborezom), iz čega je vremenom razvijeno odeljenje za projektovanje i izradu nameštaja.

EuroTechno izrađuje i kompletne kuhinje, kao i ostali nameštaj i zahtevne enterijere.

Na pitanje kako u današnja oskudna vremena najbolje ilustrovati šta je ono što ovakav pristup daje, odgovor je: vaša stara kuhinja biće kao nova ako stara vrata, cela fiokica, radne ploče zamenite novim elementima koja će za vas uraditi EuroTechno. Uz malu pomoć majstora EuroTechna i po principu "sam svoj majstor", uz još koji maštoviti detalj imaćete novu kuhinju sa šarom po želji. U slučaju da kupujete "sirova" – nefarbana vrata EuroTechno daje popust i do 60%. Naravno,

EuroTecho ujedno i proizvodi CNC mašine.

 

 

Delatnost EuroTechna predstavlja specijalizovan i veoma značajan segment. Reč je o aplikaciji najsavremenije kompjuterske tehnologije u procesu finalne obrade u drvnoj industriji: računarom vođena obrada čela nameštaja, duborez, graviranje, 3D modeliranje, bušenje, frezovanje itd. 

 

BoIja iskoriscenost i funcionalnije koriscenje kadrova i opreme u okviru grupacije omogucilo je clanovima MNS-a da sa potpunom sigurnoscu u kvalitet...
  

Svim onim što pruža rad na CNC mašinama (Computer Numeric Control) ostvareni su izuzetno dobri rezutati koji se u ponudi grupacije ogledaju u bogatstvu obrade čela nameštaja ili vrata, prozora itd. EuroTechno je vec više od deset godina pouzdan partner mnogih većih i manjih stolarskih pogona i radnji, a uspesi u korišćenju savremene tehnologije nisu ostali nezapaženi u strušnim krugovima: EuroTechno je nosilac više sajamskih priznanja i nagrada. Ulaganje u opremu i stalno praćenje novosti u toj oblasti omogućeno je između ostalog i kooperacijom sa stranim investitorom TECHNO iz New York-a. 
Kompletna ponuda na jednom mestu - Ovako formirana grupacija omogucava objedinjen kompletan nastup na nasem i/ili inostranom trzistu. To je deo posIovne strategije MNS grupe.